Sosyal medya estetiğinde aşırıya kaçmayın!



İSTANBUL (İGFA) – Estetik alanında hizmet veren Dr. Babür Süer, yüz estetiğinde altın oranın önemini vurgulayarak, yüz güzelliğinde altın oranın kilit bir rol oynadığını belirtti. Süer, estetik uygulamaların doğru bir şekilde planlanmasının kişinin doğal güzelliğini ortaya çıkarırken, aşırılıkların mutsuzluk yaratabileceğine dikkat çekti.

Estetik işlemlerde başarılı ve memnuniyet verici sonuçlara ulaşmak için kişilerin taleplerini doğru bir şekilde ifade etmeleri ve uzman görüşlerine başvurmalarının önemli olduğunu belirten Dr. Süer, son dönemde popüler olan abartılı uygulamaların doğal görünümü bozduğunu ve ilerleyen süreçte pişmanlık yarattığını dile getirdi.

Süer, “Moda olan bu tür uygulamalar kısa vadede ilgi çekici olabilir ancak genellikle kişiyi tatmin etmez ve doğallıktan uzak bir görüntüye neden olur” dedi.

AŞIRIYA KAÇMANIN SONUÇLARI: GÖRSEL VE DUYGUSAL ETKİLER

“Abartılı uygulamaların geri dönüşü her zaman mümkün olmayabilir ve bu nedenle kişiler fiziksel ve duygusal sorunlarla karşılaşabilir” diyen Dr. Babür Süer, estetik uygulamalar konusunda mutlaka uzman doktorlardan destek alınması gerektiğini vurguladı. Doğru teknikler ve bilgiyle yapılan estetik müdahalelerin, doğallığı koruyarak ve hasta memnuniyetini artırarak daha başarılı sonuçlar sunduğunu belirtti.

Estetik işlemlerde doğallığın korunması ve altın oranın esas alınması, kişilerin mutluluğunu artırdığı gibi uzun vadede memnuniyet sağladığını belirten Dr. Babür Süer, doğal güzelliğin takip edilmesi gerektiğini önerdi.


Related Posts

Y kuşağının yeni korkulu rüyası bu kanser türü oldu: Neden çıktığı bilinmiyor

Giderek daha fazla genci etkileyen agresif kanser türü, uzmanları ve araştırmacıları alarma geçirdi. Henüz kesin nedeni tespit edilemedi ancak yayılma hızı endişe verici boyutlara ulaştı.

Mutlu mu yoksa mutsuz musun? Cevabı ağzındaki bakterilerde…

New York Üniversitesi’nden bilim insanları, ağız mikrobiyomundaki çeşitlilik azalmasının, bireylerin ruh sağlığı durumlarıyla doğrudan bağlantılı olabileceğini öne sürüyor.

Çinko nedir ve neden ihtiyaç duyarız?

Vücudumuz çinkoyu yalnızca yiyeceklerden alabilir, ancak her zaman kolayca emilemez. Peki yeterince çinko aldığınızdan nasıl emin olabilirsiniz? Ve yeterince almazsanız ne olur?

Buğulanan camlardan rahatsız mısınız? Gözlükle vedalaştıran 5 güncel yöntem

Gözlük takmadan güne başlayamıyor, denize girdiğinizde hiçbir şey görememek canınızı sıkıyor, yağmurlu havalarda ise ıslanan ve buğulanan camların rahatsızlığını mı yaşıyorsunuz? Görüş konforu kaybolan ve “artık gözlük kullanmaktan bıktım” diyen kişilerin sayısı günümüzde giderek artıyor. Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Mustafa Demir, gözlükten kurtulmada en güncel 5 yöntemi anlattı.

Aile hekimliği çalışanlarına maaş kesintisine tepki: “Bu kesintiler tüm aile sağlığı çalışanlarını tükenme noktasına getiriyor”

Aile hekimliği çalışanlarına maaş kesintisine tepki: “Bu kesintiler tüm aile sağlığı çalışanlarını tükenme noktasına getiriyor”

‘Bana bir şey olmaz’ demeyin, gençler arasında da hızla yayıldı

Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ertuğrul Okuyan, gençlerde giderek artan hipertansiyon riskine dikkat çekerek, “Bana bir şey olmaz” düşüncesinin ölümcül sonuçlar doğurabileceğini vurguladı. Hipertansiyonun erken teşhis edilmemesi halinde kalp damar hastalıklarına yol açabileceğini belirtti.